Wens je een volledige woonruimte volledig te (her)inrichten? Willems interieur zorgt voor de inrichting van uw leefruimte door de plaatsing van scheidingswanden, plafonds, binnendeuren en werkt ook schouwen uit in het door u gekozen materiaal - Gyproc, houten planchetten, MDF of een andere bekleding.

Parket of kliklaminaat

We verzorgen de plaatsing van uw parket of kliklaminaat. Wij streven naar perfectie bij het plaatsen van uw houten vloer of laminaat en werken daarom altijd met de beste kwaliteit en zorgen er voor dat deze waterpas wordt gelegd voorzien met houten of overschilderbare boorden.
Bij plaatsen van het kliklaminaat heeft keuze uit verschillende afmetingen en kleuren

Plaatsing plafonds

Laat uw plafond afwerken door een ervaren vakman met eventuele ge´ntegreerde verlichting. Wij plaatsen plafonds - horizontaal of met schuine wanden - in verschillende materialen zoals Gyproc, houten planchetten of MDF.

Speelt u met de gedachte om een ruimte - zolder, bureau of extra logeerkamer - in te richten, aarzel dan niet om beroep te doen op onze ruime ervaring. Neem contact met ons voor een vrijblijvend gesprek of advies.