Bent u op zoek naar een opbergruimte voor de rondslingerende spullen in uw living, bureau of badkamer zodat u meer ruimte hebt? De inbouwkasten en kasten van maat van Willems interieur zijn altijd een blikvanger en een meerwaarde voor uw woning.

In nauw overleg met u bespreken we welke oplossing we u kunnen aanbieden voor de gewenste opbergruimte. Wij luisteren naar uw ideen en realiseren zo de opbergruimte die u in uw gedachten heeft. Aan hand van de verkregen informatie afmetingen, budget en voorkeuren van de gewenste materialen en kleuren ontwerpen wij een op maat gemaakt en uniek opbergmeubel zonder daarbij oog te verliezen voor de functionaliteit, kwaliteit en het gebruiksgemak.

"Een combinatie van kwaliteit en vakwerk"

Een ingemaakte kast onder een schuin dak, boekenkasten met verschillende indelingen, een op maat gemaakt tv-meubel of een opbergruimte onder een trap? Een inbouwkast met schuifdeuren of toch liever een kast op maat met draaideuren? Geen probleem. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij steeds voor de meest uiteenlopende aanvragen een opbergruimte kunnen realiseren waarbij kwaliteit onze voornaamste prioriteit is zodat u nog jarenlang kan genieten van uw opbergmeubel.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of persoonlijk advies betreffende een opbergmeubel, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren.